Om oss

En byggmesterbedrift med hjerte for faget

P&L Byggmesterforretning

P&L Byggmesterforretning AS ble etablert 2.10.2015. Bedriften har tverrfaglig med kompetanse innen tømrer-, betong- og prosjektlederfaget. Firmaet eies og drives av Byggmester Stian Paulsen, Roar Løkhaug, Håvard Paulsen og Tommy Sæther. Etter å ha vært ansatt i samme firma i flere år, bestemte vi oss for å realisere drømmen om å drive vår egen virksomhet. Sammen har vi nesten 100 års erfaring fra byggebransjen. Vi har opplevd betydelig pågang og består i dag av 14 ansatte, derav 2 lærlinger.

MÅLSETTING:

P&L Byggmesterforretning AS har som mål å bli en av regionens ledende byggmesterbedrifter. Dette målet skal vi nå gjennom langsiktig satsing på opplæring, utvikling og godt samspill med alle våre ansatte, kunder og samarbeidspartnere. Vi skal skape tillit i markedet ved å levere solid håndverk med god kvalitet til konkurransedyktige priser.  Vi skal til enhver tid være attraktive både overfor oppdragsgivere og arbeidstakere.

VERDIER:

Vårt verdigrunnlag er avgjørende for at vi skal lykkes over tid i en konkurransepreget bransje. Våre verdier er kjernen i vårt styringssystem, og motiverer oss til innsats og gode prestasjoner. De veileder oss i den daglige driften av virksomheten. VÅRE VERDIER ER KVALITET OG KAMERATSKAP. VI ER ÅPNE, BRYR OSS, ER RYDDIGE, PÅLITELIGE OG LØSNINGSORIENTERTE. Vi er forpliktet til verdiene våre både i ord og i handling.

VISJON:

P&L Byggmesterforretning AS har en visjon om å skape en av regionens beste arbeidsplasser.

 

Dette gjør vi ved å tilrettelegge for et godt arbeidsmiljø der humør og individuell trivsel spiller en viktig rolle. Gjennom samspill, trygghet og klart definerte mål skaper vi en arbeidsplass hvor våre ansatte trives og utvikler seg.

Ønsker du mer informasjon eller har du noen spørsmål?

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle