Tjenester

Våre tjenester

P & L Byggmesterforretning AS har kompetanse og kapasitet til å påta seg alle byggetjenester, inkludert totalentrepriser. Vår lange erfaring og tverrfaglige kompetanse vil komme deg til gode ved gjennomtenkte løsninger av høy standard. Vi kommer gjerne på en uforpliktende befaring og gir deg et prisoverslag.

REHABILITERING OG RESTAURERING

Vi utfører alle typer rehabiliteringsarbeider på såvel moderne som eldre hus. Mange eldre bygg tilfredsstiller ikke dagens krav til komfort og inneklima.

Vi rehabiliterer din bolig slik at den blir mer energieffektiv.

RESTAURERING AV ELDRE BYGG

Rehabilitering av eldre hus er en omfattende prosess. Det krever erfaring og forståelse for bygningsfysikk ut fra et historisk perspektiv, tidligere byggemetoder og tidligere tilgang til materialer. Vi har lang erfaring med rehabilitering av verneverdige bygg og har god kunnskap om tradisjonelt håndverk og materialer. Vi oppgrader eldre hus til tidsriktig standard uten at det går på bekostning av bygningens antikvariske verdi og historiske sjel.

OMBYGGING OG RENOVERING

Ønsker du å modernisere, renovere, endre planløsning eller bygge om huset, kan vi hjelpe deg gjennom hele prosessen, fra idé og planlegging til ferdig ombygget bolig.

Vi utfører også ombygging av boliger dersom du har nedsatt bevegelighet, eller av andre årsaker behøver tilpasning av boligen.

NYBYGG

Går du med drømmehuset i tankene, eller ønsker en arkitekttegnet bolig? Med tverrfaglig kompetanse er vi med deg i hele prosessen, fra prosjektering til ferdigstillelse. Vi samarbeider med arkitekt, og er behjelpelige med søknader og planlegging slik at du kan realisere husdrømmen.

Har du tegninger av drømmeboligen? Vi kan bidra med vår kunnskap og godt håndverk. Vi oppfører alle nybygg: Boliger, hytter og garasjer, og tar en utfordring på strak arm.

Vi er forhandlere av Archihus. Les mer om deres ferdighus konsept her

TILBYGG

Tilbygg og påbygg gir huset et kosmetisk løft utvendig, samtidig som du får det arealet du trenger til for eksempel ny gang, soverom eller større kjøkken. Skal du bygge utover eller oppover? Vi bistår i hele prosessen, inkludert med byggesøknader ved behov.

VÅTROM

Våtromsarbeid krever nøye planlegging, koordinering og god utførelse for å få et vellykket resultat. Våre ansatte har nødvendig kompetanse med våtromsarbeid. Vi benytter dyktige underleverandører innen mur/flis-, gulvtapetserer-, rørlegger- og elektrikerfaget.

INNREDNING

Vi kan montere kjøkken, garderobe og baderomsinnredning. Vi samarbeider blant annet med Nye Kjøkkenhuset AS på Hamar (link til dem her).

SMÅJOBBER

Ingen jobb er for liten: Vi snekrer og bygger nær sagt alt. Ta kontakt!

Ønsker du mer informasjon eller har du noen spørsmål?

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle